De wetgeving met betrekking tot fiscaliteit is niet alleen complex maar ook voortdurend onderhevig aan verandering. Dit maakt dat ondernemingen niet zelden een opportuniteit tot optimalisatie van hun aangiften missen. Ons team van fiscale specialisten volgt deze veranderingen doorlopend op zodat we u steeds proactief kunnen adviseren bij uw fiscale aangiften. U onderneemt, wij zorgen voor het opstellen en indienen van uw Btw-aangifte, klantenlisting, vennootschapsbelasting en personenbelasting.

Niet onbelangrijk is ook onze uitstekende reputatie bij de fiscus. Wij zijn dan ook een ervaren partner die de nodige professionele bijstand en verdediging kan bieden mocht uw onderneming onderworpen worden aan een fiscale doorlichting.

Bij een bedrijfsovername komt heel wat kijken. Aan de hand van een doorgedreven due diligence onderzoek zorgen we ervoor dat u een helder beeld krijgt van de financiële, fiscale en juridische aspecten van de over te nemen onderneming. Zo bent u gewapend voor de onderhandelingen starten en voorkomt u onverwachte negatieve ontwikkelingen achteraf.

Laat u een bedrijf over dan kan het ook andersom. Door zelf een vendor due diligence onderzoek uit te voeren kan u sneller en efficiënter anticiperen op vragen van mogelijke kopers. Dit geeft de overnemer meer vertrouwen wat niet zelden resulteert in een minder complex onderhandelingstraject en een betere verkoopsprijs van uw bedrijf. U mag op ons rekenen voor een financiële analyse, een eerste prijszetting, het opmaken van een informatiememorandum en een dataroom.

Onderbouwd met een netwerk van vertrouwde externe juridisch adviseurs bieden we u verder een volledige begeleiding met betrekking tot het onderhandelen van de intentieverklaring en overnamecontract.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Contacteer ons voor een eerste vrijblijvend kennismakend gesprek.